Soylu’nun hedef gösterdiği CHP Avcılar gençlik kolları üyesi Mutlu Yıldırım’a ilişkin açıklamalar geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya üzerinden hedef göstermesi sonrası evi basılan CHP Avcılar İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mutlu Yıldırım hakkında açıklama CHP gençlik kolları bildiri yayınladı. Bildirinin ardından İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İlçe başkanı Erdal Nas’ da sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Canan Kaftancıoğlu

” Bu ülkenin İçişleri Bakanının sabah hedef gösterdiği Avcılar Gençlik kolları üyemizin evini polis bastı an itibari ile arama yapılıyor. Hukukçularımızla birlikte üyemizin evine gidiyor.” dün akşam gençın kapısında olan Canan Kaftancıoğlu İlçe Başkanı ve partililerle beraber aileye yanlarında olduğunu dile getirdi.

Bir açıklamada Chp İlçe başkanı Erdal Nas’ tan geldi.

“KAMUOYUNA…İçişleri Bakanı Soylu’nun hukuksuzca hedef gösterdiği Avcılar Gençlik Kolları üyemiz Mutlu Yıldırım’ın kendisinin ifadeye gideceğini söylemesine rağmen akşam saatlerinde polis evinde arama yaptı.Adil yargılanmanın olduğu bir yerde veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur.İl Başkanımız Sn. Dr. Canan Kaftancıoğlu, Avcılar İlçe Başkanımız Sn.Erdal Nas,Gençlik Kolları İl Başkanımız Sn.Cem Aydın, Avcılar Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Mesut Aslan ve hukukçularımız ile birlikte ifade vermeye gidip, sürecin takipçisi olacağız.” dedi.

Makale Hakkında Yorum Yapın!

Makale Hakkında Yapılan Yorumlar

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış.